طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

ارسالی توسط :Bonista |۲۹ اسفند, ۱۳۹۵ | معماری جهان, مقاله های معماری, وبلاگ های ویژه

پرده برداری معماران زاها حدید از طراحی مجتمع Infinitus Plaza در گوانگژو چین

 

  • معماران : گروه معماری زاها حدید
  • موقعیت : گوانگجو ، چین
  • مساحت پروژه : 167000 مترمربع
  • سال اتمام پروژه : 2020
  • هزینه پروژه : 659 میلیون دلار

معماران زاها حدید از طراحی مجتمع Infinitus Plaza واقع در منطقه جدید Baiyun گوانگژو چین همزمان با مراسم پیشگامانه پروژه پرده برداری کردند،این مجتمع 167000 متر مربع و شامل دو ساختمان متصل به هم میباشد که در منطقه ای پر رفت و آمد قرار گرفته است.

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

الهام گرفتن از نماد بی نهایت در طراحی مجتمع Infinitus Plaza

در طراحی این ساختمان از نماد حلقه بی نهایت “∞” در ریاضیات الهام گرفته شده که این ایده توسط Zaha Hadid قبل از مرگش مطرح شده بود .در طراحی این ساختمان یک سری حلقه مرتب بینهایت موجب افزایش ارتباط بین دو ساختمان شده است.

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

داخل این مجتمع شامل بخش های مختلف و خدمات متفاوتی می باشد از جمله مرکز جدید جهانی تحقیق و توسعه R&D,مرکز پژوهشی طب چینی و مرکز ارزیابی سلامت،مرکز نمایشگاهی و گالری،که به منظور تشویق تعامل بین کارکنان این مراکز در اطراف چهار دهلیز و حیاط مرکزی قرار گرفته اند ،در پشت بام یک مسیر پیاده روی اهسته و قدم زدن در بین باغ گیاهان چینی قرار گرفته و فضایی هم برای استراحت کارکنان تعبیه شده است.

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

ساتوشی اوهاشی مدیر عامل شرکت زاها حدید در چین گفت  “زاها حدید طراحی مجتمع Infinitus Plaza گوانگژو را با ترکیب عناصر مختلف اجتماعی، اتصال،سیالیت توسعه داده است و این مراسم پیشگامانه ادامه میراث طراح مشهور زاها حدید است.”

شرکت محصولات بهداشتی LKKHPG از طریق کار و برنامه های خود یک چشم انداز برای پرورش بهتر سلامت و تندرستی در این مجتمع ایجاد کرده و بر طبق گفته معماران زاها حدید این چشم انداز برای ایجاد یک محیط کار جدید و یکی شدن فرهنگ برای گسترش ارتباطات است این طراحی از طریق اخرین راه حل های فنی به شهر متصل شده همچنین محیط کاری سازگار و لذت بخش با محیط اطراف است.

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

کاهش اتلاف انرژی با استفاده از پوشش مناسب نما

این پروژه با بهره گیری از پنجره های عایق نور طبیعی روز را به حداکثر رسانده در عین حال باعث کاهش اتلاف انرژی از طریق نما نیز شده است ، پوشس نما از پانل های آلومینیوم سوراخ دار که ساختمان را از گرمای مستقیم خورشید محافظت میکند و دارای سیستم جمع آوری آب باران نیز میباشد و همچنین دارای پوشش هوشمند دیجیتالی با سنسور هایی که به ساختمان اجازه انطباق با آب و هوا برای کاهش بیشتر مصرف انرژی را میدهد.

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

طراحی مجتمع Infinitus Plaza در چین توسط معماران زاها حدید

Infinitus Plaza برای تبدیل شدن به دروازه جدید و منطقه مرکزی کسب و کار گوانگژو برنامه ریزی شده این دو ساختمان در حال اجرا بین دو خط مترو گوانگژو و نزدیک به فرودگاه سابق بایون واقع شده اند هزینه ساخت و ساز این پروژه 4.5 میلیارد یوان چین تخمین زده شده و در بهار سال 2020 افتتاح خواهد شد.

منبع : Archdaily.com

 

اشتراک گذاری این مطلب